Taxi uit bijv. Hengelo of Enschede

24 uursservice - airport service - international service
Luchthavenvervoer
VIP-vervoer
Groepsvervoer
Contractvervoer
Koeriersdienst
Horecavervoer
Ziekenvervoer
Schoolvervoer
Rouw- en trouwvervoer

Vervoer op maat bij taxi bijv. uit Hengelo!

Voor diverse bedrijven en instellingen vervoeren wij het personeel en/of hun cliënten. Heeft u personeel of cliënten welke met enige regelmaat van vervoer gebruik maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van uw vervoer. Informeer vrijblijvend en wie weet kunnen wij ook voor u een passende offerte maken.

Of misschien wilt u voor uw gasten een leuk arrangement verzorgen, compleet met vervoer erbij? Wij advideren u graag over de mogelijkheid. 

Ook als u als particulier op vaste tijden en/of dagen met regelmaat gebruik wilt maken van vervoer, is er een mogelijkheid om prijsafspraken te maken met ons.

Voor mensen met een persoonsgebonden budget kunnen wij natuurlijk ook vervoer leveren tegen zeer scherpe tarieven, informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Daarnaast zijn de stijlvolle Chryslers natuurlijk ook inzetbaar voor VIP-vervoer, jubileum of als volgauto bij begrafenissen. Het taxidakbord word dan van de auto verwijderd en deze staat compleet gepoetst met privéchauffeur tot uw beschikking. Voor dit vervoer hanteren wij een uurtarief van € 47,50 per uur (minimaal 3 uur), inclusief chauffeur, onbeperkt aantal kilometers (in Hengelo), brandstof, verzekering en reinigingskosten.Taxi uit bijv. Hengelo
Dienstenpakket
Tarieven
Reserveren
Wagenpark
Contact
Sitemap
Taxi uit bijv Hengelo of Enschede met uw telefoonnummer