Taxi uit bijv. Hengelo of Enschede

24 uursservice - airport service - international service
Luchthavenvervoer
VIP-vervoer
Groepsvervoer
Contractvervoer
Koeriersdienst
Horecavervoer
Ziekenvervoer
Schoolvervoer
Rouw- en trouwvervoer

Taxi vanuit Hengelo naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of luchthaven in Duitsland? Taxi uit bijv. Hengelo heeft als specialisme luchthavenvervoer.

Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi uit bijv. Hengelo snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Reist u bijvoorbeeld via Schiphol, Zaventem, Rotterdam Airport of een Duitse luchthaven, alles kan bij Taxi uit bijv. Hengelo geregeld worden.


Voor vervoer naar en van de luchthavens Schiphol, Brussel, Antwerpen en Düsseldorf hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij een meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.


Welke taxi?
Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan. Reist u met grotere groepen tegelijk? Maakt u dan gebruik van een touringcar van Taxi uit bijv. Hengelo.

Kinderen mee?
Wilt u kinderen vervoeren in een kinderzitje? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje op de terugweg weer aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

Ritten naar Schiphol
Gelieve deze bijtijds te reserveren, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Houd u wel rekening met de files tijdens de spits.

Ritten vanaf Schiphol
Voor ritten vanaf Schiphol dient u de volgende gegevens te verstrekken, bij voorkeur per fax, e-mail of via de internetsite om fouten in vluchtnummers te voorkomen;

  • datum en tijdstip aankomst vlucht;

  • vluchtnummer;

  • aantal passagiers;

  • namen van de passagiers;

  • bestemming.

     

Op Schiphol maken we gebruik van het Meeting Point, deze functioneert als ontmoetingsplaats. Hierdoor kunnen chauffeur en passagier elkaar niet meer mislopen.
Taxi uit bijv. Hengelo
Dienstenpakket
Tarieven
Reserveren
Wagenpark
Contact
Sitemap
Taxi uit bijv Hengelo of Enschede met uw telefoonnummer