Taxi uit bijv. Hengelo of Enschede

24 uursservice - airport service - international service
Luchthavenvervoer
VIP-vervoer
Groepsvervoer
Contractvervoer
Koeriersdienst
Horecavervoer
Ziekenvervoer
Schoolvervoer
Rouw- en trouwvervoer

Taxi uit bijv Hengelo is het adres voor ziekenvervoer indien u regelmatig naar het ziekenhuis voor een medische behandeling moet.


Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi vanwege een medische behandeling.

Onze kleinschaligheid maakt het mogelijk in sommige gevallen de chauffeur op U te laten wachten en U dus niet apart hoeft te bellen voor een retour rit. U heeft geen of een geringe wachttijd. U wordt vervoerd in een comfortabele auto en wij streven ernaar het voor U zo prettig mogelijk te laten zijn.

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars, wanneer u zelf mag bepalen welke vervoerder u kiest, is er geen probleem. Wanneer u zorgverzekeraar een ander taxibedrijf aangeeft en u toch de voorkeur geeft aan onze service is het raadzaam te informeren bij u verzekering wat de vergoeding is die u mag declareren per gereden kilometer.

Wij kunnen deze ritten op rekening verzorgen waarna u van ons een factuur ontvangt, waarmee u uw declaratie kunt indienen. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten dan kunnen wij u deze tegen een gereduceerd tarief aanbieden.

Mocht U vragen hebben of een nadere kennismaking willen met ons bedrijf, neemt U dan gerust contact met ons op.Taxi uit bijv. Hengelo
Dienstenpakket
Tarieven
Reserveren
Wagenpark
Contact
Sitemap
Taxi uit bijv Hengelo of Enschede met uw telefoonnummer